Strona główna1 » Recenzje

Kategorie

Kontakt

Informacje

Bestsellery

Opinia o produkcie

według mnie lampionik super wygląda, wysyłka była expresowa, a sam lampion wspaniale zapakowany, serdeczenie polecam!
Ocena produktu 5/5

Chmura tagów

Recenzje

świeca na Boże Narodzenie

Świeca Zimowy Krajobraz

Ocena produktu 5/5

Lepiej prezentuje się w rzeczywistości, wspaniała dekoracja...

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 23-11-2017

świece dekoracyjne figurki

Świeca - ZAKOCHANA PARA 285 (wyższa)

Ocena produktu 5/5

Bardzo ciekawa świeczka, daje do myślenia i proponuje mile spędzone chwile przy jej blasku...

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 23-11-2017

Lampion łezka 265x95 Winter Owls

Lampion łezka 265x95 Winter Owls

Ocena produktu 5/5

Kolejny wspaniały produkt z kolekcji lampionów, pięknie wtapia się w atmosferę zimową i jest oryginalny pod każdym względem. Polecam

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 23-11-2017

lampion dekoracyjny

Lampion okrągły 120 Coffee Time

Ocena produktu 5/5

według mnie lampionik super wygląda, wysyłka była expresowa, a sam lampion wspaniale zapakowany, serdeczenie polecam!

Autor recenzji: micha-asia
Data napisania recenzji: 25-02-2014

świeca na Boże Narodzenie

Świeca Zimowy Krajobraz

Ocena produktu 5/5

Świeczka jest przepiękna! Zdecydowanie warta swojej ceny! Graco polecam!

Autor recenzji: pomelo12
Data napisania recenzji: 03-11-2013

Świeca figurka RENIFER z diodą

Świeca figurka RENIFER z diodą

Ocena produktu 5/5

Jedna z ładniejszych świeczek jakie kupiłam. Polecam, naprawdę warto!

Autor recenzji: KamilaS
Data napisania recenzji: 29-10-2013

świece bożonarodzeniowe

Świeca Zimowy Krajobraz z diodą klocek 70x140

Ocena produktu 5/5

Świeca przepiękna kupiłam na prezent dla znajomych z Niemiec -zrobiła furrorę zresztą jak pozostałe zakupione w tym sklepie wysyłkowym.Obsługa i firma godna polecenia.

Autor recenzji: Bożena Bęc
Data napisania recenzji: 22-12-2012

Świeca WINTER VIEW z diodą kula 100

Świeca WINTER VIEW z diodą kula 100

Ocena produktu 5/5

Piękna, nastrojowa świeca która idealnie komponuje się ze świątecznym wystrojem każdego zakątka domu. Zamieszczona w niej dioda wprawia w niezwykły nastrój każde pomieszczenie ożywiając je delikatnymi…

Autor recenzji: Justyna Kozioł
Data napisania recenzji: 24-11-2011


Aktualnie w sklepie jest 2 Klientów
Odwiedziło nas już 499708 Klientów
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl